Контакти

1309 Sofia Center,
bul. "Todor Alexandrov" 135

+35988 574 7606

За нас

„Central West Hotel“ е нов хотел, отворил врати в центъра на София през 2018г. Нашите стаи са толкова просторни (ок. 35 кв.м.), че бързо ще се почувствате като у дома си. Персоналът на хотела също ще спомогне за това, тъй като за нас, той е нещо много повече от работно място. На Ваше разположение имаме 16 стаи - 4 студиа и 12 двойни стаи. Всяка от тях се състои от дневна, спалня и баня, и са обзаведени с удобни мебели, които ще са Ви полезни както за работата, така и за отмора по време на почивката. Лоби барът на хотела е идеалното място за срещи, работа онлайн или просто да се насладите на качествена напитка с приятел в приятна атмосфера. Разполагаме също така и с напълно обзаведена конферентна зала за отдаване под наем, която е достатъчно голяма за до 45 души и е подходяща за всякакъв тип мероприятия.

Как да стигнете

"Central West Hotel" се намира на бул. „Тодор Александров“ 135, зона Б19, само на 1,5км от Ларгото. Ако пристигате с автомобил - разполагаме с безплатен паркинг, ако не - метростанция "Константин Величков" е само на 50 метра от хотела. От там има директна връзка с летище "София".

Central West Hotel

„Central West Hotel“ е нов хотел, отворил врати в центъра на София през 2018г. Разположен в модерна сграда, около която можете да намерите множество ресторанти, заведения и магазини. Той разполага с 12 двойни стаи и 4 апартамента. Всички те са уютно обзаведени, като се състоят от дневна, спалня и просторна самостоятелна баня

Copyright © All rights reserved | This template is made with by Colorlib Demo Images: Unsplash